3 dages workshop med fokus på din personlige udvikling!

Inkl. 1:1 terapi session med mig efter workshoppen


Længes du efter mere lethed og glæde i dit liv?

Så læs her:

Efter denne Workshop vil du...

  • Stå stærkt i at være den du er og i din personlige udvikling.
  • Træning i at bruge tankefeltterapi
  • Forståelse for hvilke følelser der kan ligge bag fysiske symptomer
  • Skønne og lette meditationer der guider dig ind i din indre verden – derind hvor du har alle dine svar
  • Nyt fællesskab
  • Opfølgning på din proces med en 1:1 session via zoom
  • Mulighed for at tilkøbe op til 4 x 1:1 sessioner via zoom til 500 kr. pr. session (normalpris 1.000 kr.)

Du vil sammen med de andre i gruppen (I er max. 4) begynde på en helt ny personlig udviklingsrejse. 

Det er 3 transformerende dage med 100% nærvær og fokus på dig selv og hvor du er i livet.


Efter de her 3 dage vil du stå på et nyt fundament, som gør at du står STÆRKT i dig selv.


Det her får du

20 timers selvudvikling/terapi - 3 fantastiske dage med max. 4 deltagere – ro – nærvær - fælleskab – meditationer – tankefeltterapi – METAsundhed - 1 individuel terapi session.


Din investering i dig selv:  3.400 kr. 


DATOER 2023
Kommer her på siden i december 2022

 Det siger andre om at arbejde sammen med Inge:


"Inge er meget seriøs og engageret i de mennesker, hun arbejder med. “Ærlighed over kommercielt udbytte” er vist overskriften.
Vil gerne arbejde med Inge, da hun evner at fokusere på den enkelte og samtidig bevare overblikket over hele holdet". (Lise fra Kbh)


"Inge er fundamenteret i sin tro, - hun er inspirerende og tryghedsskabende. Inge giver alt hvad hun har i sig på alle måder. 
Jeg elsker at Inge er en terapeut som ud over at guide en, også er ærlig med sin historie og sig selv. Man kan føle sig tryg ved Inge, uanset hvilke følelser, tanker eller problematikker man kommer med. Der er ikke noget som der ikke kan ses på og kommes videre med, så det kan blive forløst. 
Følelser og tanker blev forvandlet til indsigt og lettelse, og vi oplevede mange gange at det blev en befriende latter" (Anne fra Kbh)


"Jeg oplever Inge som en usædvanlig dygtig terapeut. Det jeg bedst kan lide ved samarbejdet med Inge, er hendes kærlige væsen og det rum hun skaber omkring sig. Hun inspirerer og skaber tryghed. Nye svære indsigter i gamle traumer skal forløses i både følelser og krop. Jeg har ikke mødt en som gør det bedre end Inge.  
Jeg har arbejdet med en del terapeuter, Inge er den første jeg uden forbehold vil anbefale til andre"(Kirsten fra Sjælland)


"Jeg kan give Inge de bedste anbefalinger, hun er varm, klog, spændende og sjov at være sammen med, og så er hun god til at lytte og hun gav mig lige den sparring jeg havde behov for" (Anne fra Kbh)


"Inge dit smittende og helt nede på jorden måde og være på, selvom du er så dygtig, mega fantastisk. Du er og var smittende, yderst tillidsfuld i din måde at være på og tiltale og snakke på.
Bare det, den føreste dag, "nå hanne du er allerede ved at bearbejde ting", jeg kan ikke ordret huske det, men det var en meget forløsende måde at få mit startet på, ikke noget med nå hvad har du da af problemer og hvad er det der er så svært, nej bare at jeg jo allerede var ved at åbne op.😍Forløsende og respektfuldt. Tak. (Hanne fra Jylland)Skal du med?

Så skriv til mig på ingehalmoe@halmoehus.dk, så ringer jeg dig op, så vi kan få en uforpligtende snak om denne workshop er noget for dig.