Hvad er METAsundhed

Metasundhed er en analysemetode til at finde de følelsesmæssige årsager bag et symptom.  I METAsundhed oversætter vi kroppens symptomer, så vi kan forstå hvad den fortæller os.

Det er ikke en behandlingsmetode. Men resultatet af analysen bruges med stor fordel i den videre behandling/terapi. METAsundhed er et helhedssyn på sundhed og sygdom og betragter kroppen som intelligent. Det er samtidig en holistisk model som har fokus på det hele menneske - krop, miljø, ånd, tanker og følelser

I METAsundhed starter alle vores fysiske eller psykiske symptomer med et konfliktchok kaldet en UDIN (et traume)

En UDIN er når vi oplever et problem der sker Uventet, Dramatisk, det er Isolerende og vi har Nul strategier til at løse eller forstå problemet. Ofte sker de fleste konfliktchok (UDINer) mens vi er børn og oplevelserne glemmes og gemmes væk i underbevistheden, men kroppen husker. Mange år senere kan bestemte oplevelser trigge de glemte UDINer

En UDIN skaber ubalance i kroppen og det er denne ubalance der giver fysiske og psykiske symptomer. Hvis balancen genoprettes, vil vores inteligente krop være bedre i stand til helbredelse. 

Alle mennesker har UDINer i deres underbevidsthed, men ikke alle opdager dem eller bliver bevidste om dem.

I Danmark har vi desuden grundlagt en ny forening  https://metasundheddanmark.org der samler alle professionelle METAsundhedsterapeuter/analytikere og undervisere.

Kontakt mig her

Tusind tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt.