3 dages workshop med spædbarnsterapi i Vejle

Onsdag den 23. - 25. februar kl. 9-16 i den 6. Sans, Skyttehusgade 34, 7100 Vejle.

 

 

 

2021 NYTårs inspiration - følg med hver mandag morgen kl. 6 i kort livevideo

Corona har på mange måder sendt os 100 år tilbage. Til den gang man ikke kom ret meget ud eller ikke rejste ud i verden. Det hele blev så stille og enkelt. Det blev også en periode, hvor jeg kom i kontakt med den del af mig, der rummer min ensomhed og følelsen af at være adskilt og alene. Uvisheden og usikkerheden er også blevet en del af vores hverdag.

Min julekalender i 2020 var mit behov for at bryde stilheden og skabe kontakt til dig og til verden uden for min cirkel. Det blev til mere end 24 livevideoer og har givet mig så mange positive oplevelser og kontakter, at nu er min nye kommunikationsplatform skabt og fortsætter.

Det bliver en gang om ugen nemlig hver mandag morgen kl. 6, så kan vi sammen starte en ny uge med en ny inspiration og den her følelse af at vi ikke er alene. Ud over de temaer som jeg er optaget af og som jeg kender fra mig selv og mine klienter, har du mulighed for at sende forslag om temaer eller spørgsmål, som du ønsker at jeg skal bringe op i NYTårs inspiration. Jeg vil efter 4-5 mandage samle emnerne og tilbyde webinar, hvor jeg vil gå mere i dybden med temaerne, og hvordan vi kan arbejde med dem for at skabe forandringer.

Sover du eller er optaget, kan du altid finde videoen på min facebookside - og se den igen og igen:-)