Kom med på 3 dages Ø-Retreat i 2023 - en rejse for livet❤️

Kommende datoer for 2023 kommer her på siden i januar 23


Længes du efter mere lethed og glæde i dit liv?

Så er Ø-Retreat på Ærø lige noget for dig!

 • Har du alt for længe overhørt dine egne behov?
 • Er du kørt fast i din hverdag?
 • Vil du skabe bedre relationer? 
 • Savner du inspiration til at arbejde med dig selv?

Så skriv eller ring til mig, så får vi en uforpligtende snak om det her er noget for dig.

Mail: ingehalmoe@halmoehus.dk    tlf. 4040 1147

Nederst på denne side finder du en kontaktformular, den er du også velkommen til at sende til mig, så kontakter jeg dig.

Du vil sammen med de andre i gruppen (I er max. 4) begynde på en skøn personlig udviklingsrejse. 

Det er 3 transformerende dage hvor vi har fokus på

 • Nærvær
 • Fælleskab
 • Naturen i Ø-havet
 • Selvudvikling
 • Relationsarbejde

Efter de her 3 dage vil du stå på et nyt fundament, som gør at du står STÆRKT i dig selv.

Du kan læse nederst på siden, hvad andre deltagere siger om opholdet. 


Efter Ø-Retreatet vil du have fået...

 • Ny start på din personlige udvikling
 • Forståelse for hvilke følelser der kan ligge bag fysiske symptomer
 • Træning i at bruge tankefeltterapi
 • Skønne og lette meditationer der guider dig ind i din indre verden – derind hvor du har alle dine svar
 • Ny måde at få energi og velvære i naturen

Daglige meditationer og vandreture til dette skønne sted


Skal du med?

IMG_3474
Design uden navn-4

Det her får du

30 timers selvfordybelse - 3 fantastiske dage med max. 4 deltagere – ro – fælleskab - vandreture ved havet – meditation i strandhus – hente energi i naturen – tankefeltterapi – METAsundhed – WIM HOF vejrtrækningsøvelser - økologisk vegetarmad - indkvartering på eneværelse og mulighed for alene tid.


Din investering i dig selv!

Det er for dig der vil personlig udvikling!

Det er for dig der ikke vil nøjes!

 

En rejse for livet❤️     7.900 kr. 


Du er velkommen til at betale i 2 eller 3 rater.


NYT i 2022 
Ønsker du 8 ugers opfølgning efter endt Ø-retreat kan du tilkøbe 4 terapisessioner til 2.000 kr. (normalpris 4.000 kr.) Sessionerne foregår via zoom.

Er du under uddannelse til Psykoterapeut eller uddannet psykoterapeut, ring da for yderligere oplysninger.


DATOER 2023         minimum 3 og max. 4 på hvert hold!

Kommer her på siden i januar 2023


Skal du med?

Så skriv til mig på ingehalmoe@halmoehus.dk, eller ring på 4040 1147.


Her er hvad andre deltagere på Ø-Retreatet siger:


Marianne var med og sendte denne beskrivelse:

"Hej Inge.
Hermed mine varmeste anbefalinger❤️
Ø-opholdet over 3 dage adskiller sig fra den individuelle terapi ved at være mere intens og giver mig mulighed for at være i processen uden afbrydelser. Det er fantastisk at kunne fordybe sig. Inge har skabt et program med trygge rammer som gør det lettere for mig at  give mig hen til processen. 

Inge har en fantastisk evne til at spotte og få bevidstheden om de ubevidste blokeringer frem i lyset, så det er muligt at få forløst de traumer der forhindre mig i at leve det liv jeg gerne vil have. 

 Det at være i en gruppe kan virke grænseoverskridende, når jeg skal vise min sårbarhed, overfor mennesker jeg ikke kender. Selvom vi kommer med hver vores process, så bidrager vi også til hinandens process, med de nuancer vi hver især bringer med ind i det fælles rum. Det er en gave.

 Inge har en stor værktøjskasse med traumeforløsende teknikker og værktøjer jeg kan tage med mig og bruge i min hverdag. 

Jeg har prøvet mange slags terapiformer, men tankefelt terapi er den terapiform som gør at jeg virkelig mærker det uforløste giver slip. Det er som at blive født på ny.

Desuden er jeg blevet bevidst om hvordan jeg kan bruge meditationen til at komme i kontakt med det ubevidste i mig. Når det ubevidste bliver bevidst kan jeg gøre noget ved det. Jeg føler mig mindre magtesløs når jeg selv kan handle på det jeg har brug for. 

 I min process er jeg kommet tættere på mig selv og fået mere mod til at være autentisk og tro mod mig selv, så jeg lettere kan være mig i mødet med andre og leve mine drømme ud. 

 Jeg kan klart anbefale dig at tage turen. Det er en rejse for livet, jeg gerne gentager.

Kh. Marianne"

 

Ketti, ejer af den vildeste Salsaskole i Danmark var med og skrev:

"Totalt genialt og vidunderligt at gå i bare tær fra strandhytte ned gennem græsset til havet for at trække sit vejr dybt og skrige ned i en skrige pude. Og derefter går alene i skoven under paraplyen i regnen. 

Jeg får sluppet og sluppet og fyldt Ketti-energi på og for tusind gang arbejdet med de grænser som jeg hver evig eneste fucking dag skal være så opmærksom på. 

Jeg kender det at skrige rigtig godt fra alle mine år i teatret og gennem de utallige afrocubanske religiøse ceremonier jeg har deltaget i med trance og jeg skal komme efter dig.

Men at skrige i en speciel designet pude er noget helt andet, for skriget forsvinder ikke ud i det uendelige - det bliver hos mig og min forløsning. Det skal jeg arbejde så meget mere med.

Så dejligt med Ketti-tid hos en yderst kompetent Terepeut - i kbh er jeg i forløb tit hos dygtige, men hvor giver det dog meget at være i proces i tre dage - 10 timer om dagen på en Ø omgivet af hav og natur.

Ketti Bueno Ferrer.   
Havana på Amager   
www.salsavida.dk

 


Anne skrev til mig:

"Hej Inge.
Så har jeg fået taget mig sammen til at evaluere dit fremragende kursus, som jeg har haft megen glæde af, og gerne reklamerer for. Og jeg kunne også finde på at komme tilbage igen…..
Fortsat held og lykke med dine kurser.

Ved at arbejde med Inge har jeg fået ny inspiration til mit fremtidige liv. Hvor er jeg på vej hen og hvad er mine mål? Jeg fik tid til at stoppe op og mærke mig selv, vende blikket indad og finde ind til min essens. Det var dejligt at stoppe op, og komme et helt nyt sted hen og se og opleve mig selv i helikopterperspektiv. Inge var fantastisk, god til at facilitere gruppeprocessen og vi fik alle den sparring vi kunne ønske os.


Kursus foregik i nogle meget æstetiske omgivelser i Inges sommerresidens og i hendes strandhus. 2 meget dejlige steder. Inge har en æstetisk sans, så man følte sig godt tilpas og meget velkommen i hendes 2 huse, hvor alt var indrettet efter, at vi skulle komme. Hun lavede dejlig mad og sørgede for alt, hvad hjertet kunne ønske sig. Vi måtte ikke hjælpe til i køkkenet, hvilket betød at vi kunne slappe helt af og overgive os, til vores egen proces.

Jeg kan give Inge de bedste anbefalinger, hun er varm, klog, spændende og sjov at være sammen med, og så er hun god til at lytte og hun gav mig lige den sparring jeg havde behov for.

Jeg bemærkede da jeg kom hjem, at mine veninder noterede sig, at jeg var meget glad og fuld af energi og godt humør, så det fik jeg altså også ud af kurset.

Udover dette fik jeg meget lyst til at komme tilbage til Marstal, som er en meget smuk by, med mange smukke huse og en hyggelig atmosfære. Så nu er jeg i gang med at overtale min mand til at købe et byhus i Marstal.

Mange kærlige hilsner
Anne"


Kirstine var med og skrev:

"1) Inge gav mig modet til at arbejde med mig selv i en gruppe gennem 3 dage på Ærø. Noget jeg altid har haft modstand på. Inge fik skabt et rum, hvor jeg voksede mere og fik et større udbytte end jeg nogensinde havde drømt om. Opholdet på Ærø har givet mig en ny start på et liv med fokus på kærlighed, hvor jeg siger farvel til selvbebrejdelse og bekymring. For første gang siden jeg fik børn, kan jeg mærke min egen vision for mit liv.

2) Jeg oplever Inge som en usædvanlig dygtig terapeut. Det jeg bedst kan lide ved samarbejdet med Inge, er hendes kærlige væsen og det rum hun skaber omkring sig. Hun inspirerer og skaber tryghed. Nye svære indsigter i gamle traumer skal forløses i både følelser og krop. Jeg har ikke mødt en som gør det bedre end Inge.  

3) Jeg har arbejdet med en del terapeuter, Inge er den første jeg uden forbehold vil anbefale til andre".


Hanne var med og skrev:

Jeg er altid forventningsfuld og spændt på hvad der kommer ud.
Jeg troede at jeg skulle græde over min mands død.
Men så  blev det min barndom,og min ensomhed i den store børneflok og familie.
Det giver god mening,for det er jo det som  helt  sikker har fulgt mig, gennem årene,mange år, hvor jeg har prøvet at samle familien.for alles skyld,men i virkeligheden for min egen skyld.

Det har jeg godt vidst i mange år, men ikke fået sat ord på.så tak for det❤️😍Så det at få sat ord på og andre  hører det, gir god mening for mig.

Så jeg mener af hjertet jeg har fået meget ud af disse intensive dage, og jeg går her bagefter og mærker at det giver mig en oprigtig mening, det skal jo lige ind og bundfælde sig, men letheden og glæden ved at det var det som kom op ,til mig har været så god🥰

Det allerbedste var jo, er at underbevidstheden arbejder og så kom jeg i mål med det som for mig virkede til at være min ensomhed👍😍
Omgivelserne var så dejlige❤️
Maden var så skøn,og enkel👍
Holdets størrelse,super🥰
Stranden og gå turene skønne,og puden❤️,tak for den,🙏eminent

Og Inge dit smittende og helt nede på jorden måde og være på, selvom du er så dygtig, mega fantastisk. Du er og var smittende, yderst tillidsfuld i din måde at være på og tiltale og snakke på.
Bare det, den føreste dag, "nå hanne du er allerede ved at bearbejde ting", jeg kan ikke ordret huske det, men det var en meget forløsende måde at få mit startet på, ikke noget med nå hvad har du da af problemer og hvad er det der er så svært, nej bare at jeg jo allerede var ved at åbne op.😍Forløsende og respektfuldt. Tak.

Opholdet i huset var optimalt og turene til stranden var en fin måde at komme ud, for sig selv, gå ture(jeg i bil) men en fri rum og tankerum. Vejret var jo med os, men tænker rusk og regn, bare har en anden dimension.al den omsorg, sokker når jeg ikke havde nogen, alt var i orden, noget til alle. puder stole👍
Skrige puden, den tror jeg, jeg får brug for. Jeg vil bruge den. Når det er så vidt.
Jeg vil bestemt anbefale dig, Inge, til andre der spørger. Allerede idag har en veninde fået dit tlf. nr. til en veninde.
Jeg har kun gode, varme ord til dig og dit kursus, og din viden, om så mange ting, som er gået hen over mit hoved, det hele kan jo ikke hænge fast, når man selv er i proces, så tak for opkast, og den anden vej ud, tænk jeg havde det godt dagen efter, faktisk lettet, en ny Hanne.


Det har lettet, jeg mærker det endnu.❤️🙏tak
Jeg er ikke i tvivl om at du, vi måske mødes igen.
Min storesøster spurgte, hvad jeg lavede, kun et fnys, havde hun til det ja og det gør ondt hos mig, men kun indtil  jeg Siger til mig selv. Du, jeg ikke bare vil nøjes.
Tak Inge 😊
Kærlig hilsen Hanne"

Lone var med på Ø-Opholdet og skrev:

"Ved at arbejde med Inge har jeg fået god indsigt i tankefeltterapi og et super redskab til egen behandling i hverdagen. Denne metode kan bruges til store som små frustrationer og blokeringer. jeg har fået selvindsigt og nøglen til selvkærlighed. Blevet opmærksom på hele tiden at være observatør på mine tanker.

Det , jeg bedst kan lide ved samarbejde med Inge er, den umiddelbare og lattermilde Inge . At undervisningen er helt nede på jorden og at der er plads til spontanitet og det der optager deltagerne. Undervisningen i strandhytten var fantastisk og der var en magisk stemning i og omkring hytten. Fedt med så meget natur og gåture i eget selskab. Lækker mad ! Sidst men ikke mindst, at der kun var 4 deltagere på holdet. Der var mulighed for at lytte til de andres input og blive hørt.

Jeg vil klart anbefale andre at tage et sådant ophold og anbefale en til en session med Inge. Oplever at Inge er meget vidende omkring hvordan krop og sind fungerer og hænger sammen. Spændende at blive bekendt med METAsundhed.

Mit ophold på Ærø har gjort , at jeg kan nyde min ferie i fulde drag i eget selskab. Har ikke længere brug for hele tiden at have aftaler i min kalender!! Er begyndt at skrive dagbog . Et super redskab til at reflektere over hverdagen".

Sonja var med og skrev:
"Kære Inge

Først mange tak for tre skønne dage med  masser af personlige oplevelser. Jeg kan varmt anbefale opholdet til andre der ønsker en kvalificeret personlig udvikling.

Inge er meget kompetent til at lede kurset, har empati, ro og fingerspidsfornemmelse for, hvordan vi havde det. Al dette med en varm, fortrolig og humoristisk tilgang, som smittede af på os.

Det jeg fik mest ud af var, når jeg med din hjælp, fik mærket på nogle af de områder i mit liv, som jeg lige "nu" blev opmærksom på.

Godt at få genopfrisket tankefelts terapien, da jeg fremadrettet vil bruge det noget mere.

Tak for et godt ophold, gåturen i græsset, gåturen til Strandhuset, "egentiden" og den fine forplejning.
Kærlig hilsen
Sonja"

Lise var med og skrev:

"Jeg fik inspiration og værktøjer til “ny begyndelse”
Inge er meget seriøs og engageret i de mennesker, hun arbejder med. “Ærlighed over kommercielt udbytte” er vist overskriften.

Vil gerne arbejde med Inge, da hun evner at fokusere på den enkelte og samtidig bevare overblikket over hele holdet.

Inge er den perfekte værtinde, og hendes energi ligger på et højt plan. Jeg nød måltiderne, hvor der også var god tid til samtale.

Som single og eneboer var jeg overrasket over så fint, det gik med at være sammen med  andre i 30 timer. De fysiske rammer var optimale, især strandhuset, og et hold på fire fungerede fint.
God fordeling mellem det faglige og sociale.

Jeg medgiver hermed Inge mine bedste anbefalinger for hendes høje faglige indsigt og menneskelige kvalifikationer, og kurset har givet mig inspiration til at komme videre, og nu ved jeg, hvor jeg kan henvende mig, hvis der opstår nogle udfordringer, jeg ikke selv kan tackle".


Ketti fra Købehavn var med lavede en fin video og skrev på facebook:

"Totalt genialt og vidunderligt at gå i bare tær fra strandhytte ned gennem græsset til havet for at trække sit vejr dybt og skrige ned i en skrige pude. Og derefter går alene i skoven under paraplyen i regnen.

Jeg får sluppet og sluppet og fyldt Ketti-energi på og for tusind gang arbejdet med de grænser som jeg hver evig eneste fucking dag skal være så opmærksom på.

Jeg kender det at skrige rigtig godt fra alle mine år i teatret og gennem de utallige afrocubanske religiøse ceremonier jeg har deltaget i med trance og jeg skal komme efter dig.

Men at skrige i en speciel designet pude er noget helt andet, for skriget forsvinder ikke ud i det uendelige - det bliver hos mig og min forløsning. Det skal jeg arbejde så meget mere med.

Så dejligt med Ketti-tid hos en yderst kompetent Terepeut - i kbh er jeg i forløb tit hos dygtige, men hvor giver det dog meget at være i proces i tre dage - 10 timer om dagen på en Ø omgivet af hav og natur".


Anne var med på ø-opholdet og hun skrev dette:

"Når jeg tænker tilbage så bliver jeg fuld af latter - det er så skønt at vi fik grinet så meget, så jeg ler når jeg tænker tilbage :)

Jeg er mere afklaret omkring mange af mine problematikker og har givet slip på følelser som jeg var tyngen af. 

Jeg har fået adgang til mange af mine følelser - ikke mindst min latter som jeg fyldes af når jeg tænker tilbage på opholdet. Det var så befriende at give slip.

Jeg har fået metoder med mig hjem, som jeg kan bruge af i min fortsatte udvikling.

Inge er fundamenteret i sin tro, - hun er inspirerende og tryghedsskabende. Inge giver alt hvad hun har i sig på alle måder. 

Jeg elsker at Inge er en terapeut som ud over at guide en, også er ærlig med sin historie og sig selv. 

Man kan føle sig tryg ved Inge, uanset hvilke følelser, tanker eller problematikker man kommer med. Der er ikke noget som der ikke kan ses på og kommes videre med, så det kan blive forløst. 

Følelser og tanker blev forvandlet til indsigt og lettelse, og vi oplevede mange gange at det blev en befriende latter.

Når du arbejder med Inge, kan du være tryg ved at alt er ok. Du bliver guidet til større indsigt i dig selv i de mest skønne omgivelser og med sund og lækker mad. Jeg vil komme igen og igen for at blive hjulpet med at "elske mig selv" og acceptere mig selv med alt hvad jeg er.

Så..

Jeg føler mig mere lettet ift. Mine følelser og problematikker.

Jeg har været i fantastiske omgivelser.

Jeg har spist den lækreste mad.

Jeg er blevet forkælet.

Jeg har haft samvær med anden deltager, som har været en skøn person der både var ærlig, inspirerende - og vi har haft mange gode grin.

Jeg kommer hjem med mange teknikker som kan hjælpe mig fremadrettet i mit arbejde med mig selv. 

Jeg vil klart anbefale opholdet til andre!"


Ulla var også med og hun skrev dette til mig:

"Hej Inge

Jeg mærker, jeg er kommet mere i kontakt med mine følelser. Og i stand til at finde ud af, hvor de stammer fra. Det gør mig også langt bedre i stand til at sætte ord på og fokusere på årsagen i stedet for "bare" at være i dårligt humør.

Du er fantastisk jordnær og ikke bange for selv at bidrage. Du er så god til at ramme det bagvedliggende og udfordre en. Det giver en god og levende proces og du danner rammen om et trygt sted at åbne op og turde se på nogle "gemmer".

Jeg vil helt klart give dig en varm anbefaling. Det var et super skønt opholde i fantastiske rammer både fysiske og mentale og jeg kommer helt sikkert igen.

Det er meget givende at stoppe op og mærke efter, hvor man er og hvor man vil hen.

De kærligste hilsner
Ulla"


Kirsten skrev, at det var det bedste hun havde gjort for sig selv i mange mange år!

"På de 30 timer fik jeg lært at få styr på tanker og følelser og berolige mig selv med nogle øvelser.
Jeg lærte at komme ind til det “lille barn” i mig, noget jeg ikke forstod førhen.
Det bedste er måden Inge forklare og siger ting på, bestemt men alligevel med følelse og forståelse.
Vil varmt anbefale et ø-ophold med Inge, det har været super godt, herligt, er så glad og lykkelig for at have været med. Simpelthen det bedste for mig".


Jytte skrev:

Hej Inge.

Tak for et dejligt ø ophold.

1.  Tænker mere positiv, siger mere hvad jeg tænker.
2.  Inge er meget åben og hjertelig , følger sig velkommen hos hende.
     Har ikke prøvet andet.
3.  Jeg vel varmt anbefale Inge til andre.

1. Opholdet har givet mig mere ro og taget mere hensyn til hvad jeg gerne vil.
2. Det hele, jeg er så glad for jeg har været på Ø ophold hos Inge.
3. Vil på det varmeste anbefale til andre.
Kærlig hilsen Jytte"


Benedikte var med og lavede en fin video om opholdet og skrev:

"Kære Inge
JEG HAR FÅET OPLEVET ÆRØ I DINE SKØNNE OMGIVELSER. JEG HAR FÅET INDTRYK AF HVORDAN ET RETRAIT AFVIKLES, NÅR MAN HAR DIN FANTASTISKE ENERGI OG GÆSTFRIHED OG EVNE TIL AT LAVE LÆKKER MAD OG DRIKKE OG VÆRE KLAR HOLDKAPTAJN PÅ MEGA ENGAGERET VIS.

DET ALLERBEDSTE VAR MEDITATIONERNE, DET VAR SÅ HEALENDE. SAMT ARBEJDET MED SPEJLE ER SÅ PRÆCIST.JEG HAR FÅET ØJE PÅ HVAD JEG OGSÅ SKAL HAVE ARBEJDET PÅ I 1:1 TERAPI.

JA JEG VIL ANBEFALE DET TIL ANDRE. INGES RETRAIT SPARKER RØV. ❤️
KH BENEDIKTE".


Nina var med og skrev:

Hej Inge
Tusind tak for 3 dejlige dage hos dig. Jeg vil evaluere dit ø-kursus og hvadjeg fik udaf det.

Vi blev introduceret til hinanden og det var godt, at vi kun var 3 kursister. Vi fik en introduktion til Strandhuset og lidt om øen vi var på.
I Strandhuset trak vi kort og du var rigtig god til, at give kortets ordlyd mening for os. Jeg fik mulighed for, at reflektere over mit problem og idag tænker jeg stadigvæk på det du sagde om mit problem.
Den korte gennemgang af tankefeltsterapi var spændende og godt, at vi fik det prøvet flere gange. Hjemme har jeg prøvet det flere gange, men syntes ikke det hjælper mig. Dejligt med de små kort over selve TFT.
Vi prøvede meditation flere gange og det var givende og specielt var du god til, at sætte ord på ud fra det oplevede under processen. Det gav mening for mig.
Skrigepude prøvede vi et par gange. For mig var det svært, at få noget udaf det. 
Sidste dag gennemgik du de 9 hjerner. Det var svært og jeg har ikke kunnet bruge det hjemme. Forstår godt, at vi skulle se på hvad det forhindrede os i at gøre forandringer hjemme.
Metasundhed og opslag under symptomer var interessant og gav mig stof til eftertanke.

Efter kurset tænker jeg mere over, hvad jeg kan ændre i min hverdag. Jeg har lavet flere ændringer bla slukket for fjernsynet og begyndt , at høre musik i radioen. Bevidst om, at læsning også er en tidsrøver for mig.

Jeg har set videoen med Lars Mygind.  Han forklarer enkelt om TFT og videoen viser fint, hvordan det foregår i praksis. Det er givende , at se og kan inspirere nye om TFT. Videoen forklarer og viser det rigtig godt.
Jeg ser frem til, at vi ses over zoom den 30.9.
Kærlig hilsen
Nina"


Bodil var med og skrev:

"Kære Inge 

Tusind tak for nogle skønne dage sammen med dig og gruppen - og ikke mindst tak for behandlingen du gav mig. Jeg har sovet næsten hver nat siden jeg tog hjem. 🙂

1. Ved at arbejde med Inge har jeg fået nogle redskaber til at begynde at tænke anerledes i de situationer, hvor jeg møder modstand - eller har kriser. 
2. Det jeg bedst kan lide ved samarbejdet med Inge er, flere ting: 
At få hjælp til at finde ind til det vigtige i lige netop mit liv. Og få det bearbejdet. Høre og lære af de andres input og at lære skrigepuden at kende. 
3. Hvis du vælger st samarbejde med Inge får du mulighed for at finde frem til svar på nogle af de ting, der har bragt dig til et sted i livet der ikke føles rigtig for dig. Jeg har allerede varmt anbefalet kurset til flere. 🥰

Vil glæde mig til at lytte til videoen.
Kh 
Bodil"


Kontakt mig

Tusind tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt.